Az ultrahangos zsírbontás elmélete

 

A kavitációs zsírbontás egy olyan külső beavatkozás, melynek során a computer vezérelt nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikrobuborékok összeroppanása során olyan nyomás változás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. A 20 és 40 kHz közötti ultrahang hullámok speciálisan képesek a kavitációs jelenség okozására, a fókuszált nagy energia hullámok mikrobuborékot keltenek az adipocitákban és a cellulit interstitialis folyadékában. Mivel a folyadék több fázison megy át, az adipociták növekednek és csökkennek, végül felrobbannak kibocsátva magukból a vizet és a zsírt. A kavitációs hullámok púlzálnak, tehát a bőr és a környező szövetek védve vannak. A hatás magasan szelektív, továbbá a kavitáció nem teljes mértékben invazív, mert a kezelőfejet finoman mozgatjuk a bőrrel kontaktust tartva. 

A kezelésről

Kezelés során mindig ultrahangos gélt használjunk, mely a vivőanyag szerepét tölti be, tehát segít az ultrahangnak elnyelődni a bőrfelszín alatt körülbelül három centiméter mélyen, ezért kavitálnini csak olyan testfelületen szabad ahol a zsír rétege eléri a legalább három centimétert vastagságot. Csontok felett közvetlenül ne használjuk, vagy határ értékű vastagsági réteg esetén kisebb energiát, illetve  a pulzáló módot használjuk.

Egy kezelési terület kb. két tenyérnyi 15 x 15cm , ahol a fejet folyamatosan kör körösen a nyirok keringésnek megfelelő irányba folyamatosan mozgassuk. Egy területen maximum 20 percet töltsünk. A kavitálás időtartama maximum 40 perc legyen egy alkalommal. Kavitációs kezelést legsűrűbben 3 nap kihagyással szabad ismételni, de heti egy minimum ajánlatos 5-6 alkalommal.

Rendkívül fontos a kezelés előtt, közben és után a fokozott folyadék (víz) bevitel, amyely fokozza a szervezetben a nyirokkeringést,  ami gondoskodik a felbontott méreg és egyéb anyagok kiürítéséről a szervezetben.

Kavitáció után rendkívül ajánlatos és nélkülözhetetlen velejárója a megfelelő eredmény elérésének érdekében, valamilyen nyirok serkentő további eljárás, mely lehet rádiófrekvenciás kezelés vákuummal, vagy nélküle, kézi nyirokmasszás, gépi nyirokmasszázs infrával, esetleg valamilyen intenzív kardió mozgás, legalább 20-30 perc hosszan.

A kavitációs kezelés nem végezhető 

 

Terhes nőn,  illetve menzesz ideje alatt

Epilepszia

Rosszindulatú daganat

Akut gyulladás

Szívbetegség illetve pacemaker

Vese betegség

Fém implantátum környezetében

Operáció után

Hiperérzékenység esetén

 

Kavitációs kezelésnél:

-Mindig használjon speciális gélt

-Elegendő ultrahangos gélt használjon

-Mindig mozgassa a kezelő fejet, csonton de dolgozzon vele

-Kezelés után száraz vagy enyhén nedves ruhával törölje át

-Amikor befejezte a kezelést mindig kapcsolja ki, Ha egy óránál tovább használja a gépet, kérem pihentesse a gépet 10 percen át.

-Mindenféle fémet távolítson el a kezelendő és a kezelő is.

 

A szövegben emeld ki a fontos információt és híreket.

Az oldal története

Itt add meg a weboldalad történetét és hogy miért hoztad létre. A fontos lépések és közreműködő emberek is érdemelnek egy említést.